Stina - the great faghag

Tänk dig följande scenario:

Du har feber, agressiv huvudvärk, mördande mensvärk, en rinnande näsa rödare än Rudolfs samt en allmänt dålig dag. Du drömmer om din mjuka säng, tjocka duntäcke och mammas underbara hemmastickade rosa raggsockor. Allt detta i kombination med en bra film och gärna någon som sitter brevid och tycker synd om dig.
MEN.. istället för allt det mysiga sistnämnda måste du stå bakom en svinkall delikatessdisk iklädd femton tröjor a'la Michelin-gubbe och vara "trevlig" mot kunderna som tydligen alla - man som kvinna - befinner sig i samma period i sin månadscykel. Nämligen den där PMS-besvären gör sig som mest påminda. Och.. BINGO! Där fick du känna av min dag, babe.

Men så står man där. Har skurit sig i det tionde av tio möjliga (fortfarande - förvånansvärt nog) iskalla fingrar och fumlar med ett förbaskat värdelöst B-plåster som ramlar av efter fem minuter. Istället för att tänka tanken att man kanske skulle försöka uthärda de sista timmarna av denna plågodag överväger man istället att kanske satsa på ett jämfotahopp ner i köttkvarnen. Tack och adjö, liksom. Lidandet över. Slutet gott, allting gott.

Men nä. Då star han där. Sympatin riktigt lyser och han ler sitt finurliga leende, varpå man får en lång varm och tröstande kram.
- Åh, lilla gumman. Stackare! Han ser förbryllat på mig. Åhhh, så himla dumt att jag inte är heterosexuell.. För då hade ju du och jag kunnat bli tillsammans.
(samtalet föregicks ett par timmar innan av en från oss två genensam klagan på dagens lågkonjunktur även när det handlar om utbudet av bra män)
- Jaa, jävla trams! Du har gett dig in i fel bransch, liksom..
- Ja, och så hade du ju fått världens snyggaste pojkvän också!
- Mmm, vad tänkte du med, darling?
- Jag vet inte... men..

lååång betänketid

.... men VET DU vad vi skulle kunna göra??
- med stor förhoppning i rösten Näääää!?
- Du hade ju kunnat skaffa en sån där strap-on du vet? Det hade väl blivit bra?

ÅÅH, den där Gary vet precis hur man får Stina på gott humör igen. Kramar, gos, omtanke och löspenisar.
Damn, he's my man.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback