Det gick sådär..

Ja jaa jaa, jag erkänner. Jag tänkte helt ärligt lägga ner denna skiten. Vem bryr sig egentligen om mitt icke-intressanta knegarliv på Coop? En skivad skinka dit och en smörgåstårta med lax och räkor dit, liksom. Tänkte lägga ner den här bloggen och ta upp den igen när mitt liv börjar bli intressant.. Typ efter 24e augusti när jag enligt planen ska återaktivera min inskrumpnade hjärna med studier i rättvis handel, hållbar utveckling, organistationskunskap, demokrati och mänskliga rättigheter. Detta under ett års tid på en folkhögskola i Landskrona. (yes, jag stannar på hemmaplan, för er som ännu inte fått veta det) Närmare bestämt Albins Folkhögskola http://www.albins.nu Häri ingår också studieresor till organistationer i Sverige, Polen, Indien och Bangladesh. 24e augusti alltså.

Nej, jag kommer aldrig sluta resa. Möjligen när mannen i mitt liv kommer och binder fast mig med sina svallande känslor och obegränsade kärlek och omtanke. Typ samtidigt som Jesus ringer och berättar att han gått på vatten...




Vi drog till världens vackraste Österlen igår (här på en hemlig plats mellan Brantevik och Skillinge) och firade min endast till siffrorna lastgamle farsas 60nde år. Skåneland är helt ärligt mitt bästa land de två gånger om året det är nice väder.


Som sagt: tänkte lägga ner det här. Men min inre skribent vill det inte. Läs om du vill, annars skit i det. Fred ut. <3