blaa blaa

Mitt liv ringde. Det hälsade att det kommer tillbaka på villkor att det får ett meningsfullt arbete. Och det ska det få.. Om tiden bara vill gå liiite snabbare. NU vill jag ta mina M&M under armen och sätta mig på Finlandsfärjan i riktning action. Något som får en att minnas stunden och ta vara på livet. Och inte bara gå omkring som en zombie dag ut och dag in.


Nu vill jag ingenting annat än upp ut och iväg! Vaför är januari så obotligt TRÅKIG?



Kommentarer
Postat av: Anonym

Den 12e är inte sååå tråkig ;)

2009-01-11 @ 20:30:21
Postat av: Anneli

Det finns ännu ingen förklaring till tråkigheter men jag tror jag ska forska i just den frågan när jag gått klart mitt program. Varför januari är så obotligt tråkigt?!?!?! Tror du jag hade fått det? Det hade ju varit bra för alla för när jag väl kommer fram till förklaringen så kan ju hela januari bli lika rolig som en sommarkväll i juni! :D



Förövrigt vill jag bara meddela att du är en gris och att jag är avundsjuk på dig och dina planer. JAG VILL OCKSÅ UT OCH RESA OCH KÄNNA MIG FRI OCH BEKYMMERSLÖS!!!!

Postat av: Anneli

Jag skrev precis ett aslångt meddelande till dig men det verkar ha raderats. Jag ska i alla fall forska i varför januari månad är så obotligt tråkig och när jag funnit svaret så ska vi alla se till så att den blir lika trevlig som en sommarkväll i juni!



Förövrigt vill jag bara säga att du är en gris och att jag är avundsjuk. Jag vill också ut och resa och känna mig fri och bekymmerslös!!!

2009-01-16 @ 22:02:36
URL: http://annelili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback