At Suzy's, Beijing

Ni hao! En snabb liten uppdatering:
Vi har paborjat var fardigsydda resa genom Kina, vi hamnade i en liten grupp med ett dansk par och ett brtittiskt litet yrvader. VI befinner oss just nu hemma hos var underbara lilla sota guide Suzy och ska laga dumplings. Och Stina - den asiatiska matlagningens allra storsta beundrare - ar i paradiset och fick vara forsta kitchen-hand.

Vi var uppe och knallade pa den kinsesiska muren igar, gick cirka 6 kilometer upp och ner i extrema trappor och benen varker minst sagt nar jag sitter har och skriver. Ingen av oss har nog riktigt forstatt att vi nyss besokt ett av varldens sju underverk... Det gar liksom inte riktigt in hur maktigt det egentligen ar. men fy fan vad vi ar coola.

Ikvall blir det nattag till Xi'an (YES, tag! WE SO LOVE IT) dar vi bland annat tankte ta oss en titt pa terrakotta-armen. Ocksa en sak man inte riktigt kan greppa.

Ja, efter en snabb liten up-to-date maste jag nu kila vidare! Tilda halsar och glom inte att kolla hennes resedagbok! (MathildaBrandin - ett ord)

Kommentarer
Postat av: Bosse

Hejsan Era aventyrare. Ni verkar ju ha det precis sa bra spm Ni hade forvantat Er. Ni tycks ju overlevt det mesta (tanker pa ka-dunk, ridning, samarbetsproblem och ett av 7 underverk). Sag oxa pa en bild att vi har samma smak nar det galler ol.

Vi hade den i Thailand oxa. Ha det nu sa bra pa Er rundtur. //Bosse

2009-04-20 @ 10:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback